PHJ Tonnitutka jäteraportointi

Ota PHJ Tonnitutka käyttöön, kun tarvitset tietoa siitä, kuinka paljon yrityksestäsi ja/tai työkohteistasi on tuotu jätettä Kujalan jätekeskukseen.

Jos yrityksesi on tiliasiakkaamme ja sinulla on Internet-yhteys, pääset katsomaan Kujalan jätekeskukseen tuotuja jätemääriä jätelajeittain vuosi-, kuukausi- ja päivätasolla sekä tuotteittain, että tapahtumittain. Raporttia voi katsella näytöllä ja se on saatavissa tiedostomuodoissa excel, csv ja pdf.

PHJ Tonnitutkan käyttö vaatii tunnukset, joiden saaminen edellyttää sopimusta. Saat käyttöösi tarpeen mukaan 1-5 tunnusta, jolloin eri projektikohteiden seuranta ei ole yhden toimijan varassa. Voit katsoa ja käyttää omia jätemäärä- ja laskutustietojasi asiakasnumeroittain.

Hinta ja sopimuskausi

  • Liittymismaksu 60 €/asiakas. Liittymismaksu sisältää 5 käyttäjätunnusta ja liittymävuoden käytön.
  • Lisäkäyttäjätunnuksien perustaminen 5 €/kpl
  • Ylläpitomaksu 120 €/kalenterivuosi. Ylläpitomaksua ei peritä liittymisvuonna.
  • Maksu laskutetaan vuosittain tammikuussa. Mikäli asiakas ei jatka käyttöä, sopimus on irtisanottava joulukuun loppuun mennessä.

Ennen sopimuksen tekoa voit tutustua demo-versioon tarkastelemalla demoasiakkaan jätetietoja vuodelta 2014. Demotunnukset ovat: käyttäjätunnus phj-demo, salasana kaunis.

Siirry PHJ Tonnitutkaan

Ota yhteyttä:
Leena Seppälä 050 324 7428 tai leena.seppala@phj.fi