Kuvassa jäteneuvoja astumassa ulos neuvonta-autosta, jonka kyljessä lukee lajittelupulmia, me autamme. Jäteneuvonta

Jäteneuvontaa asukkaille

Jäteneuvonta toimialueen asukkaille on omistajakuntien yhtiölle osoittama lakisääteinen palvelutehtävä. Asukasneuvonta kustannetaan asuntokohtaisella jätehuollon perusmaksulla. Neuvonnalla halutaan motivoida asukkaita kestävään kuluttamiseen, jätteen määrän vähentämiseen ja tehokkaaseen jätteiden lajitteluun niiden syntypaikalla. Palvelu- ja lajitteluneuvontaa annetaan asukkaille erilaisissa neuvontatilaisuuksissa, puhelimitse, erilaisten neuvonta-aineistojen ja -kampanjoiden muodossa, netissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Palveluneuvojamme auttavat toimialueen asukkaita ja kotitalouksia kaikenlaisissa jätepulmissa olipa kyse sitten jätteiden lajittelusta tai jätehuoltoon liittymisestä.

Arkisin maanantaista – perjantaihin klo 9-15 palveluneuvojamme palvelevat henkilökohtaisesti palvelunumerossa 03 871 1710 (pvm/mpm).

Meille voi lähettää kysymyksiä ja palautetta myös joko lomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu@phj.fi

Jäteneuvontaa tapahtumissa

Kierrämme erilaisissa yleisötapahtumissa, messuilla ja markkinoilla eri puolilla toimialuetta ympäri vuoden neuvoen asukkaita jätteiden lajitteluun, jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvissä asioissa.

Jos olet suunnittelemassa ympäristöaiheista tapahtumaa, mihin toivot jäteneuvontaa, niin otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin! Neuvontaa toteutetaan Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n toimialueella.

Tilaa neuvontaa