Lajittelumestarikoulutus

Taloyhtiön aktiivi – Tule mukaan maksuttomaan koulutukseen

PHJ:n järjestämään maksuttomaan Lajittelumestarikoulutukseen voivat osallistua kaikki taloyhtiön jätehuollosta kiinnostuneet tahot, kuten hallituksen jäsenet, osakkaat ja vuokra-asujat. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kahtena arki-iltana Kujalan jätekeskuksessa ja siihen sisältyy tutustuminen jätekeskuksen toimintoihin. Koulutuksesta saat osallistumistodistuksen. Todistuksen saaminen edellyttää osallistumista molempiin koulutusiltoihin.

Suurilla taloyhtiöillä jätehuoltokulut saattavat nousta suhteettoman korkeiksi ja jätehuoltoon liittyvät asukaspalautteet ovat varmasti isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden hallitusten jäsenten arkipäivää. Jätelakikin sen jo sanoo, että lajitella pitäisi, mutta miten saada kaikki taloyhtiössä mukaan, kun kaikkia ei vain kiinnosta? Tule mukaan kouluttautumaan taloyhtiösi Lajittelumestariksi ja toimimaan jätehuollon eksperttinä omassa arjessasi. Koulutuksen tavoitteena on edistää laadukasta jätehuoltoa, parantaa yhteistyötä jätehuollon eri toimijoiden kesken sekä lisätä positiivistä tekemisen meininkiä taloyhtiön jätehuollon kokonaisuuteen.

Lajittelumestarikoulutuksessa pureudutaan rennolla meiningillä jätehuoltoketjun osasiin oppien ymmärtämään koko ketjun toimivuuden ja yhteistyön merkitys. Kahden tiiviin opiskeluillan aikana saat tietoa mm. lajittelusta ja jätteiden hyödyntämisestä, jätelainsäädännöstä, toimivasta jätetilasta sekä vinkkejä kuinka lajitteluneuvontaa voisi omassa taloyhtiössä toteuttaa ja kuinka jätehuollossa on mahdollista saada kustannussäästöjä.

Lajittelumestarikoulutus 2021

Kujalan jätekeskus, Sapelikatu 7, Lahti

To 22.4. ja to 29.4.2021 klo 17-20

Ilmoittaudu mukaan (Vuoden 2021 Lajittelumestarikoutuksen ilmoittautumislinkki päivitetään marraskuussa)

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

Lisätietoja Lajittelumestarikoulutuksesta antaa ympäristökouluttaja Johanna Ulmanen, 044 273 5980, johanna.ulmanen@phj.fi