Lajittelumestarikoulutus

Suurilla taloyhtiöillä jätehuoltokulut saattavat nousta suhteettoman korkeiksi ja jätehuoltoon liittyvät asukaspalautteet ovat varmasti isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden hallitusten jäsenten arkipäivää. Jätelakikin sen jo sanoo, että lajitella pitäisi, mutta miten saada kaikki taloyhtiössä mukaan, kun kaikkia ei vain kiinnosta? Tule mukaan kouluttautumaan taloyhtiösi Lajittelumestariksi ja toimimaan jätehuollon eksperttinä omassa arjessasi. Koulutuksen tavoitteena on edistää laadukasta jätehuoltoa, parantaa yhteistyötä jätehuollon eri toimijoiden kesken sekä lisätä positiivistä tekemisen meininkiä taloyhtiön jätehuollon kokonaisuuteen.

Syksyllä 2018 toteutettavassa Lajittelumestarikoulutuksessa pureudutaan rennolla meiningillä jätehuoltoketjun osasiin oppien ymmärtämään koko ketjun toimivuuden ja yhteistyön merkitys. Kahden tiiviin opiskeluillan aikana saat tietoa mm. lajittelusta ja jätteiden hyödyntämisestä, jätelainsäädännöstä, toimivasta jätetilasta sekä vinkkejä kuinka lajitteluneuvontaa voisi omassa taloyhtiössä toteuttaa ja kuinka jätehuollossa on mahdollista saada kustannussäästöjä.

PHJ:n järjestämään maksuttomaan Lajittelumestarikoulutukseen voivat osallistua kaikki taloyhtiön jätehuollosta kiinnostuneet tahot, kuten hallituksen jäsenet, osakkaat ja vuokra-asujat. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kahtena arki-iltana Kujalan jätekeskuksessa ja siihen sisältyy tutustuminen jätekeskuksen toimintoihin. Koulutuksesta saat osallistumistodistuksen. Todistuksen saaminen edellyttää osallistumista molempiin koulutusiltoihin.

Lajittelumestarikoulutus:

Kujalan jätekeskus, Sapelikatu 7, 15160 Lahti
torstaina 27.9.  klo 17-20 ja torstaina 4.10. klo 17-20

Ilmoittaudu koulutukseen 19.9.2018 mennessä tästä linkistä (siirtyminen toiseen verkkopalveluun).

Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että koulutukseen otetaan rajattu määrä osallistujia ja ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman pikaisesti numeroon 044 273 5980.

Lisätietoja Lajittelumestarikoulutuksesta antaa palveluneuvoja Johanna Ulmanen, 044 273 5980, johanna.ulmanen@phj.fi