Töihin meille

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekrytointi@phj.fi

Myös hakiessasi esimerkiksi työharjoittelupaikkaa, TET-harjoittelupaikkaa tai oppisopimuspaikkaa, voit lähettää hakemuksesi edellä mainitulla osoitteella.

Säilytämme avoimia työhakemuksia 6 kk.

Tällä hetkellä etsimme:

Ajojärjestelijä projektityöhön

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajojärjestelijää projektiin, jossa tulet vastaamaan kiinteistökohtaisen jätekeräyksen ajojärjestelyistä, asiakaspalvelusta sekä kehittämistehtävistä. Toimit työssäsi osana tiimiä, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus kiinteistökohtaiseen jätekeräykseen liittyen.

Työnkuvaus
Oletko henkilö, jolle on ehtinyt kertyä työkokemusta ajojärjestelyistä joko ajojärjestelmien työnjohtotehtävien kautta tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi itse ajoja tekemällä? Oletko saavuttanut tämän kokemuksen joko työtehtäviesi tai opiskelujesi myötä? Omaatko oma-aloitteellisuuden lisäksi myös tiimipelaajan kykyjä, sekä onko sinulla sellaisia projektinläpivientitaitoja, joiden avulla projekti kuin projekti saatetaan onnistuneesti loppuun saakka? Onko sinulla palava halu kehittää asioita siten, että kehityksestä hyötyy niin työnantajasi, asiakkaat kuin urakoitsijatkin? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja oletko kaiken lisäksi näppärä käyttämään tietokoneita ja erilaisia ohjelmia?

Mikäli vastasit näihin kysymyksiin ”kyllä” ja mikäli tätä lukiessasi sinulle heräsi muutoinkin vahva tuntemus siitä, että juuri sinä voisit olla etsimämme henkilö, olethan viipymättä yhteydessä meihin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja työympäristön kehittyvän jätehuoltosektorin parista.

Työsuhde solmitaan alkuun kuudeksi kuukaudeksi, mutta työssä on potentiaalisten jatkoprojektien myötä hyvät mahdollisuudet pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Lisätietoja
Lisätietoja työtehtävästä antaa arkisin kehityskoordinaattori Jani Vehviläinen 044 709 0949.

Hakeminen
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 11.10.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Voit hakea paikkaa käyttämällä joko monster.fi palvelua tai vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksesi suoraan sähköpostiosoitteeseen jani.vehvilainen@phj.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.