Töihin meille

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekrytointi@phj.fi

Myös hakiessasi esimerkiksi työharjoittelupaikkaa, TET-harjoittelupaikkaa tai oppisopimuspaikkaa, voit lähettää hakemuksesi edellä mainitulla osoitteella.

Säilytämme avoimia työhakemuksia 6 kk.

Tällä hetkellä etsimme:

Kesälomatuuraajia jäteasemanhoitajan työtehtäviin

Etsimme Lahteen, Jäteasema Pilleri (Kujalan jätekeskus), Sapelikatu 7, 15160 Lahti, kahta (2) kesälomatuuraajaa jäteasemanhoitajan työtehtäviin. Työtehtävät ovat ajalle 20.5.-17.8.2019. sekä 3.6.-31.8.2019.

Jäteasemanhoitajan työhön kuuluu monipuolista asiakaspalvelua, hyöty-, seka- ja vaarallisten jätteiden vastaanottoa, kuormanpurkua, rahastusta ja kirjaamista, sähkölaitteiden ja vaarallisten jätteiden lajittelua, varastointia ja pakkaamista kuljetusta varten jatkokäsittelyyn.

Työssä vaaditaan voimassa Työturvallisuuskortti ja Ensiapukortti (vähintään Hätäensiapukortti).

Laita hakemuksesi ja CV sähköisenä osoitteeseen rekrytointi@phj.fi 1.3.2019 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja antaa palveluesimies Mika Kantele, puh. 0500 934 360.

Kesälomatuuraaja vaakaoperaattorin työtehtäviin

Etsimme Lahteen, Kujalan jätekeskuksen vaa’alle, Sapelikatu 7, 15160 Lahti, yhtä (1) kesälomatuuraajaa vaakaoperaattorin työtehtäviin. Työtehtävä alkaa toukokuun puolivälissä jatkuen elokuun lopulle, tarkempi aika sovitaan ennen työn aloitusta. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin. Vaakaoperaattorin työhön kuuluu asiakaspalvelua, jätekuormien vastaanottoa, punnitsemista, kirjaamista vaakaohjelmaan ja rahastusta.

Työssä katsotaan eduksi ympäristöalan tai kaupallisen alan koulutus tai opiskelu ja kokemus asiakaspalvelutyöstä sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvä hallinta. Tehtävä edellyttää kykyä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ajoittaisesta kiireestä huolimatta.

Laita hakemuksesi ja CV sähköisenä osoitteeseen rekrytointi@phj.fi 1.3.2019 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja antaa ympäristö- ja tietojärjestelmäpäällikkö Leena Seppälä, puh. 050 324 7428.